Skoči na glavno vsebino

Navodilo za delo 6. razred (17.3.20) – NARAVOSLOVJE

Spoštovani, glede na razmere, ko še nimajo vsi učenci 6. razreda preverjenega komunikacijskega kanala, objavljamo navodila za naravoslovje tudi na tem mestu:

NAVODILA ZA DELO: 1. teden

  1. Najprej prepišite ali natisnite in zalepite tabelo – Vsi Listi niso zeleni (priloga 1)
  2. Rešite v Zvezku za aktivno učenje – 2. del, Poglavje 4 – Transport snovi po rastlini in sicer nalogo 2, lahko naredite tudi poskus na strani 6 (1. naloga) in Razmnoževanje rastlin naloge1,2,3 in 4 (Pomagajte si z učbenikom, https://www.irokusplus.si/ – aktivacijska koda je na zadnji strani delovnega zvezka 1. del, https://eucbeniki.sio.si/nar6/index.html, ostale spletne strani).

V začetku drugega tedna dobite rešitve.

 

NAVODILA ZA DELO: 2. teden

  1. Nadaljujete z reševanjem nalog v Zvezku za aktivno učenje – 2. del, Spolno razmnoževanje rastlin nalogo 5,6,7,8,9,10,11,12,13 (Pomagajte si z učbenikom, https://www.irokusplus.si/ – aktivacijska koda je na zadnji strani delovnega zvezka 1. del, https://eucbeniki.sio.si/nar6/index.html, ostale spletne strani.

 

Če vam kaj ni jasno in potrebujete pomoč, sem dosegljiva na elektronski pošti: vesna.marsic@guest.arnes.si in v najkrajšem možnem času vam odgovorim.

Vse bomo pregledali v šoli. Uspešno delo vam želim  in bodite zdravi.

 

Učiteljica naravoslovja Vesna M.

(Skupno 689 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost