Skoči na glavno vsebino

Palčica Pomagalčica – Urban

Spoštovani starši in učenci.

Rada bi vas spomnila na dobrodelno in humanitarno akcijo pod okriljem Palčice Pomagalčice in njenih dobrodelnih škratkov, katerim smo že večkrat priskočili na pomoč. Še vedno zbiramo plastične zamaške.

Tokrat našo pomoč potrebuje Urban, ki se je rodil z redko gensko boleznijo.  Za zdravljenje potrebuje posebne genske terapije, ki pa so zelo drage.

Plastične zamaške lahko oddate v temu namenjeni škatli, ki sta nameščeni pri vhodu v šolo in vrtec ter tako pomagate Urbanu in njegovim staršem, da bodo terapije dečku lažje dosegljive.

Zaposleni na šoli  že dlje časa mesečno zbiramo denarne prispevke, ki jih namenimo društvu Palčice Pomagalčice. V prihodnjih dneh pa bomo poskusili spodbuditi tudi naše učence, da kakšen kovanček, ki bi ga sicer porabili za sladkarije v trgovini, prispevajo v kozarec upanja za Urbana. Svoj dar bodo lahko oddali v učilnici 1. razreda.

Skupaj smo že večkrat uspešno izpeljali kako humanitarno pomoč, zato vas tudi tokrat vabim k dobrodelnosti.

PLASTIČNIH ZAMAŠKOV NE MEČITE V SMETI, TEMVEČ V TEMU NAMENJENI ŠKATLI V NAŠI ŠOLI. NAJ SE Z ZAMAŠKI HITRO NAPOLNITA! URBAN NAM BO HVALEŽEN.

 

Patricija Vidali, koordinatorica za Zdravo šolo

(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost