Skoči na glavno vsebino

Brezplačna letovanja 2023 – obvestilo za starše

Spoštovani starši in skrbniki, tudi letos pripravljamo letovanja v počitniških domovih v Umagu, Poreču, Savudriji, Piranu in Zgornjih Gorjah pri Bledu.

 Prijave za brezplačno letovanje bodo odprte od ponedeljka, 8. 5. 2023 ob 9.00 na

tej povezavi!

Velja izključno prijava, ki jo oddate preko te povezave.

Prijave na spletni strani Zavoda ZLRO NISO namenjene brezplačnemu letovanju, zato bomo v primeru, da ste se prijavili tja, poslali pogodbo glede na cenik letovanja in vas zbrisali iz seznama za možnost brezplačnega letovanja!

Zaradi prednostne obravnave otrok, ki so upravičeni do zdravstvenega predloga, vas pozivamo, da po 25. 4. 2023 stopite v kontakt z osebnim zdravnikom otroka in se pozanimate, če je upravičen do zdravstvenega predloga. Priporočamo vam, da povpraševanje preko spletne prijavnice in zdravstveni predlog (pošljete na naš naslov) oddate najkasneje do 31. maja 2023. Po tem datumu vas bomo kontaktirali in vam ponudili termine za brezplačno letovanje. Število mest je omejeno glede na sredstva, ki jih prejmemo na razpisu. Prednostno bomo kontaktirali starše otrok, ki imajo zdravstveni predlog ter tisti, ki na letovanju še niso bili.

Obvestilo za starše_BP letovanja 2023

Letak_izmene Primorska 2023_brezplačno letovanje

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost