Skoči na glavno vsebino

Začetek pouka 1. septembra

Dragi učenci, spoštovani starši!

Pred začetkom pouka vam posredujemo nekaj informacij. Le-te bomo sproti dopolnjevali oz. vas o vseh spremembah obveščali.

V torek, 1. 9. 2020, se začenja novo šolsko leto in pričetek pouka v skladu s šolskim koledarjem. Na izvajanje pouka se pripravljamo po  »B –modelu«, kar pomeni, da se v šolo predvidoma vrnejo vsi otroci. Zaradi preprečevanja širjenja virusa Covid-19 se bodo izvajali prilagojeni organizacijski, predvsem pa ukrepi  za vzdrževanje higienskega režima in omejitve, s katerimi se preprečuje širjenje okužbe z virusom.

Ključnega pomena je, da v šolo pridejo samo zdravi otroci.

O pogojih pod katerimi lahko pridejo učenci v šolo vas bomo naknadno obvestili.

Učenci!

Na prvi šolski dan pridete učenci od 2. do 9. razreda v šolo z rednimi avtobusnimi prevozi. Svetujemo vam, da na avtobusu nosite zaščitno masko za obraz, predvsem pa upoštevate navodila voznika.

Pred pričetkom pouka se zberete na dogovorjenih zbirnih točkah na dvorišču šole. V šolo vstopate v spremstvu učitelja. Ob vstopanju v šolski prostor, vsi zaposleni in učenci starejši od 12 let, nosite zaščitne maske ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela.

Vsi učenci imejte s seboj šolsko torbo, beležko, pisalo, mapo in copate.

Na prvi šolski dan bo odhod domov ob 12.00. Za malico bo poskrbljeno. Kosila in podaljšanega bivanja ta dan ne bo.

Če potrebujete popoldansko varstvo, obvestite tajništvo na telefonsko številko 05 6571176, najkasneje do petka, 28. 8. 2020.

1. september 2020 bo poseben dan tudi za prvošolce. Starši boste otroke pripeljali v šolo ob 10.30, kjer vas bomo ob ustreznem protokolu sprejele ravnateljica in učiteljice. 

Naj bo prvi šolski dan prijeten začetek novega šolskega leta.

(Skupno 151 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost