Skoči na glavno vsebino

Brezplačna letovanja za socialno ogrožene otroke in zdravstvena letovanja za otroke – Primorska 2022

Spoštovani!

Oglašamo se vam iz Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok.

Želeli bi vam podati dve informaciji:

  1. Obveščamo vas, da vpisi v zdravstvena letovanja otrok in mladih že potekajo. Zdravstveni predlogi so že pri zdravnikih oz. pediatrih. Ker se mesta hitro polnijo bi prosili, če lahko omenjena informacija pride do staršev otrok (od 1. do 9. razreda), ki imajo zdravstvene težave oz. pogosteje obolevajo. V ta namen smo vam pripravili:

 

  1. Hkrati pa vas obveščamo, da tako kot vsako leto bomo poskušali peljati kar se da veliko število otrok iz socialno ogroženih družin na brezplačna letovanja. Prosimo vas, da nam pomagate pri naboru otrok, ki bi jih tovrstna letovanja utegnila zanimati in staršem olajšati počitnice.  V ta namen smo vam pripravili:

Mogoče samo še dodatni poudarek glede socialno ogroženih otrok:

Ker se sredstva zbirajo do začetka počitnic vas prosimo, da predlagate vse otroke, ki spadajo v ta segment in bi jih tovrstne počitnice zanimale. Prednost bodo imeli otroci, ki pogosteje obolevajo (in pridobijo tudi zdravstveni predlog). Seveda pa se bomo potrudili, da najdemo mesto čim več omenjenim otrokom. Z letošnjim letom uvajamo novost. Svetovalno službo prosimo, da izpolni obrazec z seznamom predlaganih otrok, starši pa sami vpišejo in prijavijo svojega otroka preko spletnega obrazca, ki je naveden v dopisu za starše. Prosimo vas, če bi slučajno kateri od staršev imel težavo z izpolnjevanjem obrazca, da jim pomagajte.

Povezavo za oddajo vloge bodo starši na:  https://forms.gle/tZdJmBsuTeTpEwVq9.

Za vse morebitne informacije smo vam na voljo na spodnjih telefonih in preko maila.

Lepo vas pozdravljam,

Meta Barlič.

ZLRO, P. O.

Trg prekomorskih brigad 1

1000 Ljubljana

Tel: 01 513 26 60

GSM: 051 267 248

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost