Skoči na glavno vsebino

Četrtek čez dan in v PETEK 24.2. proti domu

Četrti dan šole v naravi se je uspešno zaključil. Danes smo roza skupina zapustili krogce in se podali iz zelene na modro progo, kjer so nas čakala sidra.

 Tukaj smučajo tudi tisti trije učenci, ki so po znanju smučarji in danes smo Rino in Iana ujeli na vrhu sider in naredili z njima skupinsko sliko. Z Valentinino skupino se žal nismo nikjer srečali. Bomo za zadnji dan imeli misijo “skupinska smučarska slika” in upajmo, da se tudi za ta podvig zvezde lepo poravnajo kot so se za vse ostale😉 
Po kosilu nam je učiteljica Nada predstavila lokostrelstvo in učenci so se pomerili v manjšem tekmovanju.
   
Spet smo reševali dnevnike, tokrat so zapisali komentar na najljubšo jed v šoli v naravi. Po večerji jih je čakal še ples, ob 21h pa standardno povelje “Gremo v posteljo, čez 15 minut ugasnem luuuuč!”. 
Jutri nas čaka zadnji zadnji dan. Zjutraj spakiramo in odnesemo potovalke v učilnico. Kar bo mala malica, ker tokrat gremo navzdol. Mi smo namreč bivali v drugem nadstropju, torej si lahko predstavljate, da smo vsak dan naredili kar nekaj stopnic😵‍💫
 Smučamo do 12.30, sledi povratek v dom, kosilo in okoli 14h odhod domov. Ko štartamo iz Gorenja, dobite starši sms, pravtako javimo v tajništvo šole. Nekje na Kozini sporočimo še enkrat točen prihod. 
(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost