Skoči na glavno vsebino

Portal srednjih šol

Spoštovani,

informativni dnevi za vpis v srednje šole so za nami in upamo, da so vaši učenci dobili vse informacije, ki jih potrebujejo za odločitev, kje nadaljevati svoje izobraževanje. Vsi, ki morda potrebujejo še kakšno informacijo, pa lahko še vedno obiščejo Portal slovenskih srednjih šol, ki smo ga ažurirali s podatki o slovenskih srednješolskih programih v prihajajočem šolskem letu, in ga še naprej dopolnjujemo tudi s podatki o dijaških domovih, štipendijah in praksah!

Ker se zavedamo, da je izbira poklica ena pomembnejših življenjskih prelomnic naših učencev, portal združuje vse potrebne informacije, da bo odločitev otrok in staršev Kam naprej? lažja. 

Portal je nastal v sodelovanju z Zvezo srednjih šol in dijaških domov Slovenije. V letu 2022 ga je obiskal praktično vsak bodoči dijak/-inja in njihovi starši, in želimo si, da tudi letošnji generaciji vsaj malo olajša odločitev, na katero srednjo šolo se vpisati.

 O B V E S T I L O  Z A  U Č E N C E 

Dragi devetošolci, informativni dnevi so za vami, čas bo za odločitev, kam oddati prijavo!

Že veste, v katero srednjo šolo se boste vpisali?

Informativni dnevi so mimo. Upamo, da ste dobili odgovore na vprašanja Kam naprej?Katero srednjo šolo izbrati?Kateri poklic zasledovati?. Pred vami je pomembna odločitev, na kateri srednji šoli boste nadaljevali svoje izobraževanje.

V primeru, da na informativnih dneh niste mogli obiskati vseh šol, ki vas zanimajo, ali pa potrebujete še kakšno informacijo o srednješolskih programih, poklicih in dijaških domovih, vas vabimo, da obiščete portal slovenskesrednjesole.si. Portal je prostor, kjer bodoči dijaki s svojimi starši starši dobite aktualne, skoncentrirane in ažurne informacije ter predstavitve večine slovenskih srednjih šol, njihovih programov in možnosti štipendiranja.

V želji, da bi lahko čim lažje sprejeli odločitev, na kateri program se vpisati, vas vabimo k spremljanju vseh ažuriranih informacij na portalu slovenskesrednjesole.si.

Sledite vsem šolam tudi preko družbenih omrežij Portala:

Facebook: www.facebook.com/slovenskesrednjesole.si/
Instagram: www.instagram.com/slovenske_srednje_sole/

 

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost