Skoči na glavno vsebino

TOREK 21.2. – kako je potekal najslajši dan

Današnji dan je bil najbrž eden izmed najslajših v zgodovini zimskih šol v naravi. Bo že držalo, da zimske šole v naravi so nekaj več kot samo alpsko smučanje.
KLIKNI ZA OGLED VSEH TORKOVIH FOTOGRAFIJ

Dan smo pričeli z jutranjo budnico Valentini, ki je praznovala 11.rojstni dan. Slavljenka je dobila pesmico, darilce in sobo polno pisanih konfetov🥳🥳
Na smučišču smo delali v dveh skupinah. Boljši smučarji so smučali po modrih in rdečih progah, začetniki pa smo bili na “čarobnem tepihu” lepo na komot cel dan. Lahko rečemo, da so se naučili varno zaustavljati in spreminjati smer vožnje v klinastem položaju. Jutri jih čakajo krogci, morda kasneje tudi sidro in sedežnica.
Ob 14h smo se vrnili v dom. In tukaj se je sladkobnost dneva začela kazati. Najprej smo pri kosilu dobili sladoled. Nato pa še čisto pravo rojstnodnevno super dobro torto. Torto sta prinesla Valentinina starša, ki sta jo na tak način presenetila za njen rojstni dan im zraven počastila še vse nas. 
Po kratkem a prisrčnem slavju je sledila priprava na pustno povorko. Ob 16h smo namaskirani odšli na sprehod po vasi in nato nadaljevali s pustnim rajanjem. Drugo nagrado je dobila naš najbolj moder smrkec (Klara), prvo nagrado pa naši pisani klovnesi (Teja in Kaja). Tudi tukaj so bile nagrade sladke. Smo se pa pametno zmenili, da bomo te sladke nagrade pojedli jutri na malici na smučišču😉 Zaključili smo s sladkarijami, ne pa tudi z dejavnostmi.
V telovadnici nam je učiteljica Nada predstavila nekaj cirkuških rekvizitov in učenci so se preizkusilo v rokovanju le-teh. Nato pa so sledile še družabne igre Dobble, Mikado in Dutch. 
Malo pred 21h smo začeli s pripravami na spanje, ob 21.30 pa smo ugasnili luči. Tako smo torej zaključili drugi dan zimske šole v naravi.
KLIKNI ZA OGLED VSEH FOTOGRAFIJ
 
(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost