Skoči na glavno vsebino

NOVOLETNI BAZAR V VRTCU GRAČIŠČE

Praznično leto v vrtcu se zaključuje v duhu dobrodelnosti.

Veseli smo, da so se starši družili z nami in spoznali naš način dela, način izvajanja načrtovanih dejavnosti in spoznali okolje, v katerem bivajo otroci, ki so nam zaupani.

V vrtcu si prizadevamo, da bi bil vrtec del srečnega otroštva otrok, za katere smo odgovorni. Tudi zato smo pripravili dobrodelni bazar, na katerem smo zbirali sredstva za nakup pripomočkov, ki jih potrebujemo za potrebe vrtca.

Tokrat smo vzgojiteljice in otroci ustvarjali izdelke z adventno, božično in novoletno vsebino. Na bazarju ni manjkalo izvirnih unikatnih daril, drobnih pozornosti in izdelkov, ki ob praznikih krasijo mize, smrečice ter ostale prostore. V našem vrtcu sledimo viziji, ki smo si jo zastavili. Menimo, da smo pomembni vsi, ker skupaj zmoremo več in bolje. Da vse prej našteto drži, se je izkazalo tudi na bazarju. Vzgojiteljice, ki smo predane svojemu delu in vrtcu, smo svojo dobrodelnost izkazale z izdelavo čudovitih unikatnih izdelkov. Starši pa so naše prizadevanje, da bi bilo otrokom v vrtcu čim bolj prijetno, podprli z nakupom izdelkov in tako skupaj pišemo lepe zgodbe za naše otroke. Ob tem bi se rade zahvalile vsem obiskovalcem bazarja za dane prispevke. Nekaj voščilnic in unikatnih izdelkov je še ostalo in jih še vedno lahko kupite. Zbrana sredstva bomo shranili v sklad šole.

Ob tej priložnosti vam vzgojiteljice vrtca Gračišče želimo vesel božič in srečno novo leto 2024.

Sandra Glavina

 

(Skupno 105 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost