Skoči na glavno vsebino

CŠOD – četrti dan

To jutro smo se vsi razen ene sobe zbudili par minut prej. Potiho smo se vtihotapili v sobo kjer je spal slavljenec in ga zbudili tako kot se spodobi- s pesmico “vse najboljše za te”. Ni bilo časa za slavje saj so nas učitelji že čakali pri jutranji telovadbi, nato smo odhiteli na smučat na Senožeto. Tako smučarji začetniki kot nadaljevalci smo se danes učili smučat z ubadanjem palice. Nadaljevalci smo šli še korak dlje in to poskusili izpeljati v formaciji treh smučarjev. To je kot nekakšna plesna koreografija, ko morajo vsi trije istočasno, ubrano, kar seda usklajeno delat iste gibe, smučat v isto smer z enako hitrostjo, istočasno ubadat palico in seveda zavijati. Vaja je kar zahtevna, ampak se pozna, da smo tudi plesna šola 🙂 – (je objavljeno na strani videoposnetkov)

Danes smo že težko čakali prihod v dom, saj nas je po kosilu čakala prava velika sladka avantura. Naš slavljenec nas je namreč  pogostil s čokoladami, bonboni, lizikami, čingumiji itd.
Po sladkanju nas je točno ob 15.00 čakala delavnica lokostrelstva. Streljali smo z različnimi loki in bilo je super.od_ditke_drugic0100
V zraku pa je že bilo čutiti napetost saj se je bližal večer…zaključni večer. “Kaj bomo oblekli, kako se bomo namazali, kako se bomo predstavili, kaj moram plesat…” vsa ta težka vprašanja so nam hodila po glavi in vznemirjenje je bilo vse večje. Večer je pričela OŠ Črešnjevec. Zelo so nam podobni: imajo 156 učencev, zraven šole je tudi vrtec, so kulturna šola in Unesco šola, imajo dva pevska zbora…zveni znano? 🙂 Mi smo se predstavili s plesno točko, v kateri so nastopali tudi vsi fantje.
od_ditke_drugic0120
 Nato smo imeli še nekaj družabno-socialnih iger potem pa je končno prišel na vrsto ples. Nekaj fantov je zbralo pogum in povabilo punce na ples. Nekajkrat smo se skupinsko zavrteli, večinoma pa smo sami plesali in skakali po plesišču. Kot bi mignil je bil čas za spanje. 
Jutri nas čaka pakiranje, preverjanje smučarskega znanja, kosilo in povratek domov. Odhod je predviden okoli 14.30 ure. Ko štartamo, bomo vsem staršem poslali obvestilo, da smo na poti. Torej kmalu nasvidenje!
(Skupno 11 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost