Skoči na glavno vsebino

1. šolski dan, sreda 1.9.2021

Dragi učenci, spoštovani starši!

Pred začetkom pouka vam posredujemo nekaj informacij. Le-te bomo sproti dopolnjevali in vas o vseh spremembah obveščali.

V sredo, 1. 9. 2021, se začenja novo šolsko leto in pričetek pouka v skladu s šolskim koledarjem. Na izvajanje pouka se pripravljamo po  »B –modelu«, kar pomeni, da se v šolo predvidoma vrnete vsi učenci. Zaradi preprečevanja širjenja virusa Covid-19 se bodo izvajale omejitve in organizacijski ukrepi.

V želji, da ohranimo varno in odprto šolo je ključnega pomena, da v šolo prihajate samo zdravi učenci.

Učenci!

Na prvi šolski dan pridete učenci od 2. do 9. razreda v šolo z rednimi avtobusnimi prevozi. Na avtobusu nosite zaščitno masko za obraz, predvsem pa upoštevate navodila voznika.

Pred pričetkom pouka se zberete na že znanih dogovorjenih zbirnih točkah na dvorišču šole. V šolo vstopate v spremstvu učitelja. Ob vstopanju v šolski prostor vsi zaposleni in učenci nosite zaščitne maske.

Vsi učenci imejte s seboj šolsko torbo, beležko, pisalo, mapo in copate.

Na prvi šolski dan bo odhod domov ob 12.00. Za malico bo poskrbljeno. Kosila in podaljšanega bivanja ta dan ne bo.

Če potrebujete popoldansko varstvo, obvestite tajništvo na telefonsko številko 05 6571176, najkasneje do torka, 31. 8. 2021 do 15.00.

  1. september 2021 bo poseben dan tudi za prvošolce. Učence 1. razreda in starše bomo sprejeli na odprti terasi prvega razreda, ob 10. uri.

Naj bo prvi šolski dan prijeten začetek novega šolskega leta.                          Strokovni delavci in vodstvo šole

(Skupno 268 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost