Skoči na glavno vsebino

NAGOVOR STARŠEM (1.4.2020)

Spoštovani starši!

Kmalu bodo minili trije tedni zelo pestrega, dinamičnega in tudi stresnega pouka na daljavo preko e-pošte, spletnih učilnic, eAsistenta. Svoje delo opravljate odlično, saj se zavedamo, da je najtežje učiti lastne otroke. Upamo, da niste preveč utrujeni in ste si uspeli ustvariti ritem in prioritete, ki vam omogočajo delo in pouk na domu, družinsko življenje in prosti čas. Zavedamo se, da je bilo potrebnega veliko prilagajanja in truda za usklajevanje vseh obveznosti.

Vsi se spopadamo z nečim novim, neznanim. Čakamo in ne vemo, koliko časa bo trajalo. Uradno bo tako stanje trajalo do prenehanja razlogov zanj, predvidevamo vsaj do konca aprila. Zato se ne bo »svet podrl«, če ne boste uspeli z otrokom ‘predelati’ vsega, kar vam naložimo iz šole. V teh dneh je na voljo veliko število življenjskih lekcij, ki jih tudi učitelji vključujejo v ‘pouk’.

Trudimo se, da organiziramo pouk na daljavo tako, da lahko učenci čim bolj samostojno opravljajo svoje naloge. Od vas staršev ne pričakujemo, da boste učitelji. Bodite pomočniki pri organiziranju urnika in spodbujevalci, ko delovna vnema pojenja. Pouk naj bo domena otroka. Zato smo tukaj učitelji. Kontaktirajte nas.

Zahvaljujemo se vam za izpolnjen anketni vprašalnik. Odgovore si lahko pogledate tukaj.

Lep pozdrav, ostanite še naprej zdravi in pazite nase in svoje bližnje.

Vanja Košpenda, ravnateljica, s sodelavkami in sodelavci

(Skupno 142 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost