Skoči na glavno vsebino

ZAKLJUČEK LETA Z ZBORČKOM SMRKCI

V letošnjem šolskem letu se je interesna dejavnost zborčka zaključila na prav poseben način. Najprej nas je zmotila moja daljša odsotnost, nato pa še korona virus, vendar  nismo obupali. Med karanteno  sem ustvarila z zborčkom posebno skupino preko spleta, kjer smo lahko prepevali tudi od doma. Z otroki smo izdelali tudi nekaj inštrumentov in tako ustvarili pravi mali orkester.

Med letom so vaje  potekale ob torkih popoldne, in sicer s skupino 13-tih otrok od 4-6 let. Zborčka so se številčno udeleževali, saj so radi prepevali, skupaj pa smo tudi ustvarjali in se naučili 7 pesmic.

Žal smo v letošnjem šolskem letu nastopili le v  Movražu, na prireditvi ob prazniku krajevne skupnosti Gračišče in zadnji šolski dan pred vzgojiteljicami. S tem smo pokazali, da kljub daljši odsotnosti prepevamo pesmice, ki smo se jih naučili na daljavo. Ob zaključku so z velikim veseljem prejeli priznanja.

V upanju, da bomo tudi drugo leto prepevali skupaj, želim »Smrkcem« vesele in razigrane počitnice,  bodočim šolarjem pa vesel in nasmejan vstop v prvi razred.

Mentorica: Sandra Glavina

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost