Skoči na glavno vsebino

VRTEC pri OŠ GRAČIŠČE od 26. 10. 2020 ZAPRT/razen za nujne primere po dogovoru

Zaradi poslabšanja epidemiološkega stanja v državi je vlada sprejela odločitev, da bodo vrtci od ponedeljka, 26. oktobra, zaprti. Ukrep velja predvidoma teden dni. Mestna občina Koper bo zato v naslednjem tednu v Vrtcu Koper, enota Ribica, po potrebi pa tudi v Vrtcu Semedela, enota Markovec organizirala nujno varstvo za predšolske otroke, katerih starši morajo delati in jim delodajalec ne more omogočiti dela na daljavo. 

Nujno varstvo otrok bo potekalo v prostorih Vrtca Koper, enota Ribica (Ferrarska ulica 17, v poslovno-stanovanjskem objektu Dom Koper), v primeru večjega povpraševanja pa tudi v prostorih Vrtca Semedela, enota Markovec (Pot v gaj 1), zagotovljeno pa bo za vse otroke, ne glede na to, v katero obliko predšolskega varstva so vključeni, če ima eden od staršev stalno prebivališče v Mestni občini Koper, in za vse otroke, ki so vključeni v Javne vrtce Mestne občine Koper, četudi starši nimajo stalnega prebivališča v Mestni občini Koper.

Za prijavo otroka v nujno varstvo in vsa dodatna vprašanja naj starši predšolskih otrok pokličejo na telefonsko številko 030 370 596, in sicer danes, v petek, 23. oktobra, do 18. ure, in jutri, 24. oktobra, med 8. in 12. uro. Starši lahko prijavo oddajo tudi prek maila na naslov info@vrteckoper.si oziroma izpolnijo prijavnico na spletni strani www.vrteckoper.si.

Bodimo odgovorni in ostanimo zdravi!

Timotej Pirjevec Sekretar – Vodja Urada za družbene dejavnosti Segretario – Dirigente dell’Ufficio affari sociali T: +386 5 6646 239, M: +386 41 393 627, E: timotej.pirjevec@koper.si  
Urad za družbene dejavnosti Ufficio affari sociali  
Verdijeva ulica 10 – Via Giuseppe Verdi 10, SI-6000 Koper – Capodistria  
   
(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost