Skoči na glavno vsebino

Četrtek (+fotografie)

V četrtkovo jutro so se učenci prebudili malo bolj utrujeni kot pretekle dni, a še vedno vsi zdravi in celi. Po bujenju smo odšli na jutranjo telovadbo, ki je tokrat potekala s pomočjo FIT kartic, ki so jih učenci izdelali v sredo v okviru projekta POGUM.

Sledilo je ocenjevanje urejenosti in čistoče sob ter zajtrk. Ob 9 h smo se odpravili na smučišče, kjer so po ogrevanju in pripravi telesa na smučanje, prav vsi učenci usvajali nove smučarske veščine na belih strminah. Vsi, razen enega, so usvojili vožnjo z vlečnico.

Kot bi mignil je prišla ura kosilo in učenci so se veselili počitka po kosilu. Utrujenost je prinesla nekaj nesporazumov med dekleti, ki smo uspešno rešili. Po počitku so nekateri učenci morali dokončati vsebine dnevnika in FIT kartice, drugi so imeli eno uro časa namenjeno druženju in družabnim igram. Nato so morali v sobah pripraviti točko za zaključni večer in spakirati stvari za jutrišnji odhod proti domu.

Kot vsak dan smo imeli večerjo ob 18.00, nato smo imeli v telovadnici zaključni večer, na katerem se je vsaka soba predstavila s svojo točko. Nagrajena je bila soba, ki je v celem tednu zbrala največ točk. Nekaj minut smo namenili plesu.

Večer so učenci zaključili v svojih sobah, kjer so poskrbeli za osebno higieno in na koncu utrujeni zaspali v pričakovanju naslednjega dne in odhoda domov k svojim domačim.

Sledi nekaj fotografij…

(Skupno 215 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost