Skoči na glavno vsebino

POROČILO 5. r. 16.3.20 – RAZREDNIČARKA

Spoštovani,

V nedeljo, 15. 3. 2020 ob cca. 18.00, sem vsem staršem preko eA poslala običajno sporočilo, kjer pa sem izbrala tudi sporočanje preko e-maila. Torej so starši dobili sporočilo v eA ter v mail. V sporočilu so dobili Wordovo priponko z NAVODILI ter okviren urnik, ki jim ga priporočam, ni pa obvezen. Poleg tega so dobili še drugo priponko, v kateri so v Wordu zapisane tri naloge za utrjevanje matematike.

Prav tako sem preko kanala v eA, tekom cele nedelje, pa tudi na današnji dan, poskusila vzpostavit komunikacijo z učenci. Komunikacija je stekla precej počasi, vendar kar uspešno.

Odzivi staršev in učencev:

Od 16 učencev in njihovih staršev, sem dobila odziv 8 staršev (vsi so mi odgovorili preko e-maila!). Preko kanala se je na moje sporočilo odzvalo 8 učencev. Dva sta se mi oglasila še »manj formalno«, preko Messengerja, vendar jih preusmerjam v eA.

Kar se tiče opravljenih nalog za ponedeljek, sem dobila vrnjene 3 naloge. Ena mi je naloge fotografirala in mi jih poslala na e-mail, drugi dve sta mi nalogi poslali v eA, kot priponko v sporočilu.

Še vedno je nekaj učencev in/ali njihovih staršev, s katerimi nisem uspela vzpostaviti nikakršne komunikacije oziroma se nanjo niso odzvali na noben način. Verjamem, da mi bo to uspelo v tem tednu.

Učiteljica Rebeka Vidic

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost