Skoči na glavno vsebino

Naravoslovni dan – Ljubljansko barje

Obvestilo učencem in staršem o naravoslovnem dnevu na Ljubljansko barje

Spoštovani učenci in starši!

Obveščamo Vas, da bomo v petek, 8. septembra 2023, za učence 6. in 7. razreda izpeljali naravoslovni dan  na Ljubljansko barje.

Učenci naj se vremenu primerno oblečejo. V primeru dežja naj imajo pelerino ali vsaj dežnik. Prosim, če poskrbite, da bo imel vaš otrok primerno pohodno obutev. S seboj naj imajo učenci  zemljevid Slovenije, pisala, liste za pisanje razlag in trdo podlago. Zaželjen je fotografski aparat.

Ogledali si bomo razstavo Koliščarji z velikega jezera (vstopnica 2,5  evra) in značilnosti naravnega barja.

Strošek organizacije in vodenja CŠOD učitelja je 2 evra na učenca. Oba zneska in stroške prevoza boste starši poravnali po položnici. 

Učenci pridejo v šolo ob 8. 15.  Zberemo se v jedilnici, kjer učenci prevzamejo šolsko malico. Odhod avtobusa izpred trgovine v Gračišču je ob 8.20.V Gračišče se vrnemo okoli 15. ure.  Če se bo le dalo, bomo prišli na 2. avtobus. Učenci naj po možnosti imajo svoje mobilne telefone, da vas pokličejo, če nam ne uspe priti do drugega avtobusa. )

S seboj bomo vzeli šolsko malico, učenci pa naj imajo s seboj še kaj hrane in pijače. Kosilo smo za vse učence za  ta dan odjavili.

Starše naprošam, da se z učenci pogovorite o primernem obnašanju na avtobusu in na terenu.

Gračišče, 4. 09. 2023                                 

Učiteljica: Senada Grižon

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost