Skoči na glavno vsebino

POROČILO 4. r. 16.3.20

Spoštovani,

Delo v četrtem razredu bo potekalo tako, da bo vsak dan na oglasni deski (v e-Assistentu, do katerega imate sedaj dostop vsi) in spletni strani.  Vaša naloga bo, da jim ta navodila predate in vsak dan posebej njihovo delo fotografirate ter mi fotografije pošljete na e-mail: narrayani.premal@guest.arnes.si.  Nalog, ki bodo opravljene uspešno, vam ne bom pošiljala nazaj, poslala bom le to kar bo potrebno popraviti/dopolniti. Le na tak način lahko preprečimo nadomeščanje pouka med poletnimi počitnicami oz. dokažemo, da je učna obveznost opravljena.

Tudi obveznosti za TJA in ITJ pošljete meni, jaz jih bom zbrala in jih posredovala učiteljicama. Učenci za katere menim, da morajo še vaditi pisno deljenje, bom dodala dodatne vaje.

Za 4. razred je oblikovana spletna stran (http://narrayanipremal.wixsite.com/mysite), na katero bo po urniku vsak dan pripet dokument z obveznostmi za učence.

Če je kaj nerazumljivo, mi prosim to napišite na zgornji e-mail naslov. Prav tako prosim starše, katerih e-mail naslovov nimam, da mi le te posredujete.

Vnaprej se vam zahvaljujem za vaše sodelovanje. Dobrodošla so vaša mnenja, ideje, pripombe …

Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni.

Narrayani Premal

Starši so bili o spletni strani obveščeni v nedeljo, preko e-Asistenta. Naprošeni so bili za potrditev prejema obvestila potrdijo na GSM št. 068 672 012 (ime učenca – DA).

Skoraj vsi starši (čakam še na starše ene učenke) so prejem potrdili in mi sporočili, da že izvajajo delo, kot jim je bilo naročeno. Odziv je bil pohvalen, saj so straši, ki niso vešči spletne komunikacije, aktivirali druge družinske člane, ki so stopili v stik z mano.

Starši so bili naprošeni, da mi delo svojih učencev poslikajo in mi fotografije pošljejo na e-mail, veliko fotografij je že prispelo.

Na daljavo bomo utrdili vso snov, ki smo jo v zadnjem času obravnavali v šoli in še ni bila preverjena.

 

 

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost